Dreceres teclat

Dreceres de teclat útils per als equips Windows

Mentre que la majoria de nosaltres ja som conscients de les dreceres de teclat òbvies com "Alt + F4" i "Ctrl + C", hi ha algunes dreceres foscos que la majoria de nosaltres tendim a passar per alt.Aquestes dreceres de teclat no només són útils per a l'usuari mitjà de PC, però per als usuaris avançats.Aquest article conté molts d'aquests dreceres de teclat increïbles que si s'utilitza correctament pot estalviar molt de temps i esforç.Així que anem a començar.

Tecla de Windows + D: Aquest drecera és l'equivalent de teclat "Mostra l'escriptori".És útil per minimitzar ràpidament totes les finestres obertes quan algú entra i vostè està fent un treball privat.

 

Ctrl + Shift + Esc: Aquest accés directe inicia directament l'administrador de tasques.Mentre Alt + Ctrl + Supr es va utilitzar per dur a terme l'Administrador de tasques en Windows XP i versions anteriors, a Windows 8.1, Windows 8 i Windows 7, només porta a col · lació pany aquesta pantalla.

Ctrl + clic: Aquest drecera és útil per a obrir un enllaç en una pestanya en segon pla.Això és útil quan s'ha de carregar una pàgina sense sortir de l'actual.

Alt + Print Screen: Agafa la pantalla de la finestra activa actual en lloc de només la impressió de pantalla que té la captura de pantalla de tota la pantalla.

Shift + Clic per Sí a tot i No a tot: si vostè té un munt de quadres de diàleg que sí i no hi ha dubte, canviar simplement + feu clic a Sí o No en un per si la totalitat o no tots.

Ctrl + C sobre un quadre de diàleg d'error per copiar el seu contingut: Suposem que el seu equip està donant un missatge d'error i desitja copiar el seu contingut a enviar l'individu de l'ajuda, què fas?Només ha de prémer Ctrl + C, mentre que el quadre de diàleg estigui ressaltat i el seu contingut es copiarà al porta-retalls.

Ctrl + T: Aquest drecera de teclat s'obre una nova pestanya en navegadors d'internet.

Ctrl + Shift + T: Torna a obrir l'última pestanya tancada.

Ctrl + Shift + N: Aquest accés directe s'obre una nova finestra d'incògnit a Google Chrome.

Ctrl + Shift + P: Obre una nova finestra privada a Mozilla Firefox.

Alt + Enter després d'escriure el nom de domini a la barra d'adreces del seu navegador per inserir .com automàticament.

Shift + Enter Insereix l'extensió de nom de domini .net.

Ctrl + W: Aquest accés directe es tanca la pestanya actual en el seu navegador de manera ràpida.

Ctrl + Retrocés: Aquest accés directe elimina l'última paraula que ha escrit.És útil en cas que vostè ha escrit en una paraula incorrecta i desitja eliminar ràpidament.

Ctrl + Fletxa esquerra o dreta clau: Aquesta drecera li permet moure la un paraula cursor en un moment en comptes d'un personatge per defecte en un moment.

Ctrl++: Aquest accés directe li permet fer zoom a les pàgines web en els navegadors web.Quan el text útil en una pàgina web és massa petit per llegir correctament.Ctrl + roda de desplaçament també es pot ampliar en els documents, miniatures d'arxius i icones a Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 i Windows Vista.

Ctrl +-: Aquesta drecera té el revers de la drecera anterior.

Ctrl + 0: Canviar el zoom de la pàgina web.

Tecla Windows + M: Minimitza totes les finestres obertes.

Control + L: Aquest accés directe li permet saltar ràpidament a la barra d'adreces del seu navegador web.

Tecla de Windows + Pausa / Pausa: Obre el quadre de diàleg de propietats del sistema ràpidament. 

Ctrl + Shift + Supr: Aquest accés directe s'obre l'opció d'eliminar del seu navegador historial, galetes, memòria cau i altres detalls que emmagatzema mentre navegues per internet.Aquest drecera és extremadament útil per a la privacitat conscient.

Tecla Windows + L: Aquest accés directe es bloqueja l'equip.

Ctrl + H: Fa aparèixer la història.

CTRL + B: Bold CONTROL + U: Subratllat CONTROL + I: Cursiva.

Alt + selecte: Aquest accés directe li permet seleccionar blocs rectangulars de text en processadors de text, cosa que no és possible amb una simple selecció.

F2: Permet rebatejar l'arxiu seleccionat.

Sostenint Shift mentre que la inserció d'un dispositiu amb emmagatzematge extraïble evita run automàtica.

Ctrl + F: Aquesta combinació de tecles obre l'opció Cercar en qualsevol programa.

Ctrl + S: Si vostè està treballant en un programari i desitja guardar ràpidament el seu progrés, aquest accés directe serà molt útil.

Ctrl + Inici i Ctrl + Fi: Útil per anar ràpidament a la part superior i inferior d'una pàgina.

Ctrl + P: Útil per a la impressió de la pàgina actual.

Barra d'espai: Mentre veu una pàgina web en un navegador, en prémer la barra espaiadora mou la pàgina cap avall.

Alt + Tabulador: Útil per al ciclisme ràpidament entre aplicacions en execució.Premeu juntament amb Shift per desplaçar-se cap a enrere.

Ctrl + Tab: Cicle de les fitxes al seu navegador.

Ctrl + F5: Esborra la memòria cau i s'actualitza el tabulador actual.

Shift + clic dret: Feu clic a Opcions correctes alternatives obertes.

Alt + doble clic: Obriu les propietats del fitxer.Alt + Enter també es pot utilitzar per això.