Ràdio

RÀDIO VEDRUNA-TONA (93.5 FM) TÉ UNA PROGRAMACIÓ ESTABLE

Amb la millora de les instal·lacions i la incorporació de tecnologia que ens permet treballar amb format de so digital, a Ràdio Vedruna el curs passat vam fer un pas endavant i vam apliarl’horari d’emissió. Des de llavors, la programació s’inicia diàriament a ¼ de 9 del matí i es tancarà pels volts de les 3 de la tarda.
La nostra oferta és una combinació del que s’anomena ràdio-fórmula, de contingut bàsicament musical, complementada amb l’emissió de programes realitzats per alumnes de l’etapa d’ESO de l’escola. Volem que el contingut musical de l’emissió sigui el més variat possible i pugui arribar a interessar a un sector ampli de tonecs i tonenques. Per als qui esteu més relacionats amb l’escola, hem pensat sobretot en els dos programes d’emissió diària: “Bon dia, Tona!” (1/4 de 9) i “L’Escola us informa” (2/4 d’11). La programació dels migdies és una proposta creativa i amb la marxa necessària per interessar el públic més jove: "Element neutre", "Simplement elementals" i "Llibertat d'expressió". Els dilluns us oferim un programa realitzar per exalumnes: "Planeta freaky”.

Bon dia: Marta Alarcon, Laia Forcada, Carla Mas, Alba Orra, Maria Pagespetit i Gil Vilarrasa
50 anys de cançons: Selecció musical des dels anys 50 fins a finals dels 90.
Informatiu escolar: Carla Ges, Clara Cases, Fredi Prat, Marina Rierola, Clàudia Cabrera, Núria Bascuñana i Jèssica Lara
El darrer so: Selecció musical d’allò que més sona a la ràdio.
Clàssics populars: Selecció de peces de música clàssica.
Amb veu de dona: Selecció de peces cantades per les millors veus femenines.
La música de l'escola: Gravacions realitzades per la nostra emissora durant les classes de música i els concerts.
La música de casa: Selecció de peces de cantautors i grups catalans.
Planeta freaky: Aleix Colom, Christian Pérez, Santi Cruz, Jordi Casadevall, Marc Sitjà i Ferran Figueroa
Llibertat d'expressió : Adriana, Aleix, Danae, David, Edu,Heleia, Mar, Marina, Michael i Nil (1r d'ESO)
Simplement elementals: Aleix Capdevila, Judit Molas, Guillem Puigdomènech, Isabel Ruiz, Marina Solà i Anna Vila
Element neutre : Carles Bargalló, Aroa 9

Malgrat ser una ràdio nascuda dins l’escola, tenim vocació de servei a tot el poble de Tona. Des dels nostres inicis, el curs 1985-86, hem realitzat diversos programes especials coincidint amb les eleccions municipals, hem cedit les instal•lacions a Tona Ràdio per a les emissions especials realitzades durant la Festa Major i la Fira de la Pesseta, etc.
Seguirem, doncs, al vostre costat, gràcies a l’interès i l’esforç de l’AMPA de l’Escola, fent-vos arribar música i informació propera. Continuarem, també, il•lusionant i formant nois i noies en els tallers extraescolars. La nostra tasca es va veient recompensada en comprovar com alguns dels alumnes que van tenir el seu primer contacte amb la ràdio a les nostres modestes instal•lacions, en aquest moment estan desenvolupant la seva tasca en ràdios i televisions locals, comarcals i fins i tot d’abast nacional.
Estem oberts a nous projectes, tant pel que fa a continguts musicals com informatius. Feu-nos arribar idees, propostes, opinions... a l’adreça vedruna935@hotmail.com. Gràcies per escoltar-nos!

Permisos: